Ons doel is het helpen van mensen met voetklachten en gewrichtsklachten om uw natuurlijke loopplezier weer terug te geven. 

Het wereldwijd gepatenteerde Fusselastic zal door het natuurlijke 3-punts-veersysteem (een Zweedse veerstaal met 5 jaar garantie op de vering), dat in de steunzolen is gebouwd, u een geheel nieuwe wandel- en loopervaring bezorgen.

Voorkomen is beter dan genezen: daarom is het aan te raden dat men op tijd begint met het dragen van Fusselastic. Een belangrijk onderscheidende factor is dat u onze steunzolen kunt dragen in al uw schoenen zonder dat u schoenen met een grotere maat hoeft aan te schaffen. Ook de binnen voering van de schoenen hoeft u er niet uit te halen.

De voornaamste voordelen van Fusselastic steunzolen:
 

  • De Fusselastic steunzolen zijn slechts 1 mm dik en passen in iedere schoen! (zelfs in schoenen met hoge hakken, laarzen en open schoenen)
  • Fusselastic steunzolen worden op maat gemaakt aan de hand van uw persoonlijke voetafdruk en gewicht.
  • Fusselastic steunzolen gaan gemiddeld 10 jaar mee en zijn daarom goedkoper dan reguliere steunzolen.
  • Fusselastic zorgt voor een optimale drukverdeling en is een éénmalige investering in jarenlang loopplezier.

Fusselastic zolen zijn ook geschikt voor diabeten en reuma patiënten:

Bij een diabetische voet is het belangrijk dat er geen beschadiging ontstaat aan de tenen en dat deze een goede doorbloeding krijgt. De Fusselastic steunzool zorgt -door het speciale kussentje onder de bal van de voorvoet- ervoor dat de voorvoet omhoog komt en de tenen vrij in de schoen komen te liggen. Door de verende werking en massage wordt de bloedcirculatie van de voet verbeterd.

Passen in alle schoenen.

De Fusselastic steunzool is zo dun (slechts 1 mm dik) dat deze in alle schoenen gedragen kan worden (ook in damesschoenen met hoge hakken, laarzen en zelfs in open schoenen !). Ook het voetbed in de originele schoen hoeft niet verwijderd te worden wat bij podologische steunzolen vaak wel het geval is.

Ook geschikt voor gebruik in uw sportschoenen en uw werkschoenen. De Fusselastic steunzool geeft de beste demping tijdens het lopen en ontlast de druk van de voorvoet en hiel optimaal. Ook het afwikkelen van de voet wordt beter hierdoor. Er zijn zelfs proftennissers en profvoetballers die de Fusselastic steunzolen gebruiken in hun sportschoenen.

Tienduizenden klanten gingen u reeds voor.
Maak nu een afspraak voor vrijblijvend advies en het aanmeten van uw steunzolen.


Om u een volledige indruk te geven van ons product brengen onze consulenten een geheel vrijblijvend en kosteloos bezoek bij u aan huis, zodat u Fusselastic kunt uitproberen in uw eigen schoenen en direct het effect kunt vernemen. Tijdens een bezoek wordt er bij u een persoonlijke voetafdruk gemaakt, zodat de drukpunten zichtbaar worden die de klachten veroorzaken.

Het gebruik van Fusselastic is persoonsgebonden, immers; elke voet is uniek. 


Fusselastic steunzolen worden door ons altijd volledig op maat gefabriceerd.